🐝 Vergelijk 543 hippe baby- en kinderkleertjes in 8 verschillende webshops ➡️ Vergelijk prijzen ✅ Scoor de beste deal

Welkom bij Happybee!

In 2008 opende wij de deuren van onze online webshop, vol spanning en enthousiasme begonnen wij aan dit avontuur. Met als doel? Goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en hierop in te spelen. In ons assortiment zitten zoveel mogelijk verschillende kledingstijlen en onze trendwatchers proberen up to date te blijven met de laatste trends. Iedereen heeft tenslotte andere wensen, en het vinden van de juiste stijl is een ontdekkingsreis!

Mocht je advies nodig hebben of opzoek zijn naar inspiratie? Dan is dit geen probleem voor het Happybee team! Wij maken namelijk elk seizoen een super tof Online Magazine waar alle trends en tricks instaan van dat seizoen. Daarnaast hebben we ook onze bekende trendpagina’s, hier kun je zien hoe wij bepaalde items van een merk combineren! Mocht je hierna nog steeds vragen hebben, neem gerust contact op via onze social media pagina’s. Onze stylisten zien alle vragen voorbij komen en staan te springen om jou het juiste advies te geven. Heb je vragen over iets anders, bijvoorbeeld een levering of bestelling? Dan hebben wij een hele enthousiaste klantenservice die er alles aan doen jou zo goed mogelijk te helpen. En dan zeker niet te vergeten.. Onze harde werkers in het magazijn. Deze werken namelijk tot in de late uurtjes door om er voor te zorgen dat jij tot 22:00 nog kan bestellen en het morgen gewoon in huis hebt, super toch!?

Kortom, ons hele Happybee team staat klaar om jou te helpen en een fijne shopping experience te geven! Wil je ook nog op de hoogte blijven van onze laatste acties en nieuwste collecties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zo proberen we jou zo goed mogelijk up to date te houden!

Nou wij wensen jullie héél véél shop plezier!
En denk eraan BEE HAPPY BEE YOU!

HappyBee
Logo