Aanmelden nieuwsbrief dagmailing


Naast onze reguliere nieuwsbrief, versturen wij dagelijks een mailing met daarin onze actualiteiten.
Wilt u deze dagmailing ook ontvangen, schrijft u zich dan hieronder in en we houden u op de hoogte.
(Uitschrijven is uiteraard op ieder moment mogelijk).

U bent dan als eerste op de hoogte van:
- Nieuwe artikelen op onze site
- Actuele kortingen
- Speciale kortingscodes


Naam niet verplicht
Emailadres verplicht

Nu Aanmelden
LAAGSTE PRIJSGARANTIE
GRATIS VERZENDING V.A. €99
PERSOONLIJKE ACTIE

Persoonlijke actie(s)


Log in voor uw persoonlijke actie !

Persoonlijke actie(s)


Log in voor uw persoonlijke actie !
LAAGSTE PRIJSGARANTIE
GRATIS VERZENDING V.A. €99

over ons

WINNAAR THUISWINKEL AWARD BABY EN KIND 2012

Waddinxveen - Webwinkel Happybee is tijdens de uitreiking van de Nationale Thuiswinkel Awards, donderdag 3 maart 2012 in Groenekan, bekroond met de publieksprijs. Happybee is door internetgebruikers uitgeroepen tot dé online webwinkel voor baby- en kindermerkkleding in de maat 50 t/m 176 (0 tot 16 jaar).

Happybee kreeg de publieksprijs in de categorie "Baby en Kind". Oprichters Claudia van Beers en Chantal Malaihollo zijn blij met de erkenning door het publiek. "Onze webshop bestaat pas 3 jaar en nu winnen we voor de tweede keer de publieksprijs voor de beste webshop baby en kind! De eerste Award wonnen we in 2010 en nu in 2012 weer! Hieruit blijkt dat onze klanten de kwaliteit van de webshop en de klantenservice zeer waarderen", aldus de beide ondernemers.


Welkom bij Happybee! Het gehaaste moderne leven kost nogal wat tijd. Werken, kinderen halen en brengen, boodschappen doen. Kortom: tijdgebrek. Wanneer is er tijd om te shoppen voor de kinderen? Hier liepen wij als hardwerkende moeders ook tegenaan. Dit zorgde voor de geboorte van Happybee!

Vanaf december 2008 zijn wij geopend en sindsdien groeien wij enorm. Wij staan voor goede kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Je kunt bij ons terecht voor betaalbare, trendy en kwalitatief goede baby- en kindermerkkleding. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken als Babyface, Tumble 'n Dry, Cakewalk, Sevenoneseven, Levi's, Noppies, Salty Dog, Babyface, Lief!, Supertrash en Vingino.

Happybee heeft de publieksprijs Beste Webwinkel 2010 en 2012 baby- en kindermode gewonnen!!

Hier zijn wij heel trots op en wij hopen deze stijgende lijn voort te zetten. Om op de hoogte te blijven van onze acties en scherpe aanbiedingen kun je je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief!

Veel winkelplezier bij Happybee!

Team Happybee.