happybee.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij happybee.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer

Betaalmethodes

Bij happybee.nl kunt u gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:

 • Ideal:
  Snel en makkelijk online betalen via ABN Amro, Fortis, ING, Friesland bank, Rabobank, ASN bank en SNS bank. U betaald g��n extra kosten.
 • Paypal:
  Direct en online betalen via Paypal. Hiervoor moet u wel een Paypal account hebben. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.
 • Creditcard:
  Direct betalen met creditcard (Mastercard, Maestro en Visa).
  Let op! De bestelling moet geplaatst worden vanaf een IP adres in het land waar de creditcard is uitgegeven.
  Dit in verband met ieders veiligheid en fraude te voorkomen.
 • Overboeking:
  Zodra u uw bestelling heeft afgerond, ontvangt u een mail met daarin onze bankgegevens. Zodra de betaling op onze rekening staat, wordt uw order verwerkt. De bestelling wordt twee dagen voor u vastgehouden.
 • Creditbedrag:
  Een Creditbedrag wordt automatisch ingewisseld wanneer u een bestelling plaatst. Dit is een bedrag dat u op uw klantenkaart kunt terugvinden. Deze kan afkomstig zijn van een retourzending of een vergoeding door ons.
 • Fashioncheque:
  Het is ook mogelijk om uw order te betalen met een Fashioncheque. U kunt dan bij de laatste stap �Betaalmethode� kiezen voor Fashioncheque. Er wordt dan gevraagd om de code in te voeren die op uw Fashioncheque staat vermeld. Is het zo dat uw order hoger is dan het bedrag van uw Fashioncheque dan vraagt onze website daarna nog of u een andere betaalmethode wil kiezen om de bestelling af te ronden.

 • Klarna

  Als u voor achteraf betalen via Klarna kiest, is het goed om te weten dat u het bedrag altijd moet betalen aan het externe bedrijf Klarna.
  "U dient uw aankoop te betalen binnen 14 of 30 dagen"
  Zij sturen u eenmalig een factuur per mail. U betaald hiervoor een toeslag van € 1.95. Het bedrag van de order kan achteraf a.d.h.v. een omruiling of retournering aangepast worden in het systeem van Klarna. Na aanpassing ontvangt u dan een nieuwe factuur. Wanneer u de factuur volledig heeft betaald en u stuurt nog artikelen retour, dan zal Klarna het teveel betaalde bedrag terug storten op uw rekening.

  Klarna voert voor Happybee dit volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur van Klarna ontvangt om uw order te betalen. U kunt bij uw eerste bestelling bij Happybee via Klarna bestellen voor een bedrag tussen € 25,- en € 200,-. Bij volgende bestellingen met Klarna kunt u orders bestellen tussen € 25,- en € 300,-. Deze service wordt alleen voor bestellingen binnen Nederland aangeboden. Wanneer u als gast afrekend is het niet mogelijk om voor Klarna te kiezen.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen met Klarna voert Klarna een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw order betalen met een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen, zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur op 020-8082852. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de website van Klarna.